...

Έκδοση επίδειξης των κουλοχέρηδων Jet Lucky δωρεάν

Laertis Vergas


Παίξτε τώρα

Περισσότερες πληροφορίες για τον κουλοχέρη Jet Lucky

🥇 Πάροχος παιχνιδιών Gaming Corps
🎲 Όνομα παιχνιδιού: Jet Lucky
💻 RTP 97%
💵 Ελάχιστο ποντάρισμα €: 0.1
💵 Μέγιστο ποντάρισμα €: 100

Το Jet Lucky είναι ένας κουλοχέρης ο οποίος κατασκευάστηκε από την εταιρεία Gaming Corps με ενσωματωμένη τη κλασική διάταξη 3X3. Ο δείκτης RTP του κουλοχέρη έχει οριστεί στο 97% και το παιχνίδι προσφέρει ένα επιβλητικό μέγιστο κέρδος 50.000 φορές ανά περιστροφή. Δεν υπάρχουν δωρεάν περιστροφές εδώ, αλλά τα σύμβολα μπαλαντέρ μπορούν να σας βοηθήσουν να σχηματίσετε τους κερδοφόρους συνδυασμούς.

Πώς να παίξετε το Jet Lucky Slots;

Μόλις φορτώσει το παιχνίδι, μπαίνετε κατευθείαν στη δράση, με τα δέντρα να λικνίζονται και να ρίχνουν λουλούδια, τα φανάρια να λικνίζονται στον άνεμο και ένα κινούμενο τοπίο να είναι αποτυπωμένο στο φόντο. Μόλις ορίσετε το ποσό του στοιχήματος, πατώντας το κεντρικό κουμπί έναρξης, οι τρεις τροχοί θα αρχίσουν να περιστρέφονται. Σε κάθε πλευρά του πλήκτρου παιχνιδιού, μπορείτε να επιλέξετε το μέγιστο ποντάρισμα και τις επιλογές αυτόματου παιχνιδιού. Το ποντάρισμα, το επίπεδο πονταρίσματος, τα νομίσματα (που απομένουν) και το υπόλοιπο συμπληρώνουν τις παραμέτρους κάτω από τον κύλινδρο, καθιστώντας αρκετά εύκολη την παρακολούθηση της δράσης. Πατώντας το πλήκτρο πονταρίσματος ή υπολοίπου θα ενεργοποιήσετε ή θα απενεργοποιήσετε το σύνολο του ορίου του στοιχήματος. Μπορείτε να περιμένετε πρόσθετες λειτουργίες με τη μορφή μπαλαντέρ και των τυχαίων πολλαπλασιαστών που θα κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Πώς να κερδίσετε στους Jet Lucky Slots;

Αν πετύχετε τα τρία τυχερά πανέμορφα σύμβολα θα αρχίσετε να γεμίζετε το ποτ μετρητών σας. Δυστυχώς, εδώ δεν υπάρχουν πολλαπλές νικητήριες γραμμές, λόγω του ότι οι σχεδιαστές του Habanero προτιμούν την παραδοσιακή νίκη με μία γραμμή.

Όσον αφορά τους νικηφόρους συνδυασμούς, η κορυφή του δέντρου είναι σίγουρα το δέντρο! Η προσγείωση τριών χρυσών δέντρων θα σας φέρει 250 νομίσματα, ενώ άλλα σύμβολα θα σας φέρουν 200 (πράσινο δοχείο), 100 (κόκκινη τσάντα με χρήματα) και στη συνέχεια 50, 30 ή 20 νομίσματα με διαφορετικά μεγέθη χρυσών κοσμημάτων. Ένα μικρό χαρακτηριστικό είναι ότι αν έχετε τρία χρυσά στολίδια διαφορετικού μεγέθους σε μια νικητήρια γραμμή, η τράπεζά σας θα παίρνει επιπλέον 10 νομίσματα κάθε φορά.

Jet Lucky: RTP (Πληρωμή) & Μεταβλητότητα

Αν σας άρεσαν τα γραφικά και τα ηχητικά εφέ, το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη θα σας εντυπωσιάσει πραγματικά. Ο 97 λέει ότι το Jet Lucky, όπως υποδηλώνει το όνομα, θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό. Αυτό σημαίνει μέση απόδοση 97 για κάθε 100 που επενδύετε. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι τα κέρδη έρχονται χωρίς πολλά κενά, και αυτό το ανατολικό ταξίδι μπορεί να αξίζει τον χρόνο που ξοδεύετε.

Χαρακτηριστικά μπόνους και δωρεάν περιστροφές

Χωρίς δωρεάν περιστροφές και χωρίς λειτουργίες μπόνους στο παιχνίδι, το κενό καλύπτεται με ένα σύμβολο μπαλαντέρ για να ζωντανέψει τα πράγματα. Αν είστε αρκετά τυχεροί για να πάρετε ένα ή περισσότερα από αυτά τα σύμβολα με τη μορφή χρυσής τεφροδόχου σε μια νικητήρια γραμμή, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Η τεφροδόχος αντικαθιστά όλα τα σύμβολα και μπορεί να αυξήσει τυχαία τον πολλαπλασιαστή κατά 2 ή 3 φορές. Περαιτέρω, οι πολλαπλασιαστές μπορούν να πολλαπλασιαστούν μαζί για να προκύψει ένας νικηφόρος συνδυασμός.

Λαέρτης Βέργας
Συγγραφέας και ειδικός: Λαέρτης Βέργας
Επαφές:
Twitter: @LaertisVergas
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!