...

Έκδοση επίδειξης του κουλοχέρη Bigger Bass Bonanza – παίξτε

Laertis Vergas


Παίξτε τώρα

Περισσότερες πληροφορίες για τον κουλοχέρη Bigger Bass Bonanza

🥇 Πάροχος παιχνιδιών Reel Kingdom
🎲 Όνομα παιχνιδιού: Bigger Bass Bonanza
💻 RTP 95.67%
💵 Ελάχιστο ποντάρισμα €: 0.12
💵 Μέγιστο ποντάρισμα €: 240

Ρίξτε και προσπαθήστε να πιάσετε τη μεγάλη ψαριά στον κουλοχέρη Big Bass Bonanza, ένα όμορφο παιχνίδι με θέμα την αλιεία από την Pragmatic Play. Το αποκορύφωμα αυτού του απλού παιχνιδιού με 5 κυλίνδρους και 10 γραμμές πληρωμής είναι η λειτουργία δωρεάν περιστροφών, η οποία σας δίνει 10, 15 ή 20 δωρεάν περιστροφές. Προσγειώστε έναν άγριο ψαρά και θα συλλέξει όλα τα τιμαλφή που συνδέονται με τα σύμβολα ψαριών. Συγκεντρώστε 4 τζόκερ για επαναληπτικό παιχνίδι, το οποίο επίσης αυξάνει τον πολλαπλασιαστή 2x. Οι επόμενες επαναλήψεις αυξάνουν αυτόν τον πολλαπλασιαστή σε 3x και στη συνέχεια σε 10x. Με RTP 96,71%, μάθετε περισσότερα στη λεπτομερή επισκόπηση του Big Bass Bonanza.

Κουλοχέρης Big Bass Bonanza RTP, λεπτομέρειες και όρια πονταρίσματος

Το Big Bass Bonanza παίζεται σε 5 κυλίνδρους, 3 σειρές και 10 γραμμές πληρωμής. Αν πετύχετε 3 από αυτά τα σύμβολα σε οποιαδήποτε από τις 10 γραμμές πληρωμής, ξεκινώντας από τον αριστερότερο κύλινδρο, θα είστε ο νικητής.

Το αυτόματο παιχνίδι είναι διαθέσιμο αν χρειαστεί. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε από 10 έως 1.000 αυτόματες περιστροφές. Υπάρχουν επίσης επιλογές γρήγορης και turbo περιστροφής. Τα επίπεδα πληρωμών εμφανίζονται σε νομισματική μορφή και αλλάζουν καθώς αλλάζει το ύψος του πονταρίσματος. Ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά!

Ο δείκτης RTP του Big Bass Bonanza ανέρχεται σε  96,71%, το οποίο είναι πολύ υψηλό για έναν online κουλοχέρη. Το παιχνίδι βρίσκεται επίσης σε υψηλό επίπεδο όσον αφορά τη μεταβλητότητα. Σε μια κλίμακα από το 1 έως το 5, θα δίναμε στη διακύμανση ένα 4.

Το μέγιστο κέρδος από μία μόνο περιστροφή είναι 2.100 φορές το συνολικό σας ποντάρισμα. Αυτό θα συνέβαινε στις δωρεάν περιστροφές λόγω του πιθανού πολλαπλασιαστή 10x.

Bigger Bass Bonanza (Pragmatic Play)

Χαρακτηριστικά μπόνους Big Bass Bonanza

Η Pragmatic Play έχει κάνει τα πάντα σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Big Bass Bonanza, με αποτέλεσμα να προκύψουν όμορφα και απλά. Η μόνη λειτουργία είναι ο γύρος δωρεάν περιστροφών. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες που συνδέονται με τις δωρεάν περιστροφές σας, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η λειτουργία αξίζει την τιμή της εισόδου.

Δομή του παιχνιδιού

Μου άρεσε η υποδοχή Big Bass Bonanza. Η απόλυτη εκλέπτυνση, αλλά ο καρτουνίστικος σχεδιασμός και το απλό gameplay είναι πολύ ελκυστικά. Είναι ένα απλό παιχνίδι που επικεντρώνεται σε ένα μόνο χαρακτηριστικό μπόνους.

Η λειτουργία δωρεάν περιστροφών μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη, ειδικά αν συλλέξετε αρκετά τζόκερ για να πιάσετε κάποια ψάρια μπόνους και να μπείτε στο παιχνίδι με τους σημαντικούς πολλαπλασιαστές.

Αν σας αρέσει να προσπαθείτε να προσγειωθείτε, το Big Bass Bonanza είναι ένα αρκετά αξιοπρεπές μέρος για να βάλετε πλώρη.

Λαέρτης Βέργας
Συγγραφέας και ειδικός: Λαέρτης Βέργας
Επαφές:
Twitter: @LaertisVergas
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!