...

Επίδειξη έκδοσης του Κουλοχέρη Eugenio για την Ελλάδα 2024 – δωρεάν

Laertis Vergas

Παίξτε τώρα

Περισσότερες πληροφορίες για τον κουλοχέρη Eugenio

🥇 Πάροχος παιχνιδιών MGA
🎲 Όνομα παιχνιδιού: Eugenio
💻 RTP 94%
💵 Ελάχιστο ποντάρισμα €: 0.2
💵 Μέγιστο ποντάρισμα €: 15

Η MGA Games έχει παραδοσιακά συνεργαστεί με τις διασημότητες της Ισπανίας, και τις έχει απασχολήσει επιδέξια στον τομέα των κουλοχέρηδων. Ο κουλοχέρης Eugenio έχει θέμα φρούτα και 5 μίνι-παιχνίδια μπόνους τα οποία ξεχωρίζουν σημαντικά το παιχνίδι. Το βασικό παιχνίδι έρχεται με τη κλασική διάταξη 3*3. Τα πονταρίσματα στο παιχνίδι κυμαίνονται από 0,20 έως 15 ευρώ ανά περιστροφή. Ο κύριος χαρακτήρας του κουλοχέρη είναι ο Καταλανός κωμικός Eugenio. Τα παιχνίδια μπόνους είναι γεμάτα με γενναιόδωρες πληρωμές. Σας συνιστούμε να παίξετε τον κουλοχέρη Eugenio σε λειτουργία επίδειξης, η οποία δίνει την πρώτη γεύση του gameplay.

Περιγραφή

Υπάρχουν 8 κοινά σύμβολα στους κυλίνδρους: μπλε BARs, κόκκινα BARs και πράσινα BARs, καθώς και λεμόνια, πορτοκάλια, σταφύλια, δαμάσκηνα και κεράσια. Επιπλέον, υπάρχει ένα σύμβολο μπαλαντέρ που αντιπροσωπεύει τον ίδιο τον Eugenio. Αυτό το σύμβολο αντικαθιστά οποιοδήποτε άλλο σύμβολο. Υπάρχει επίσης ένα σύμβολο μπόνους (γυαλιά ηλίου) που δίνει αποκλειστική πρόσβαση σε αυτό το κορυφαίο online παιχνίδι κουλοχέρηδων.

Αυτός ο κουλοχέρης Eugenio περιλαμβάνει επίσης κουμπιά ώθησης και κράτησης, τα οποία δεν εμφανίζονται συχνά σε διαδικτυακά καζίνο. Όταν το κουμπί ώθησης είναι ενεργό, μετακινεί τους κυλίνδρους κατά 1 θέση προς τα εμπρός και οι παίκτες μπορούν να έχουν έως και 4 ευκαιρίες να το χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα πλήκτρα κράτησης επιτρέπουν στους παίκτες να κρατήσουν 1 ή 2 κυλίνδρους στη θέση τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με σκοπό να πετύχουν έναν δυνητικά νικηφόρο συνδυασμό.

Πώς να παίξετε;

  • Αρχικά, ορίστε το επίπεδο του πονταρίσματός σας πατώντας το ροζ πλήκτρο ‘Στοίχημα' στα αριστερά του πλήκτρου ‘Έναρξη'. Το κάθε πάτημα αλλάζει τα επίπεδα πονταρίσματος σε αυτούς τους δωρεάν κουλοχέρηδες.
  • Μόλις ορίσετε το επίπεδο πονταρίσματός σας, ο πίνακας πληρωμών (εμφανίζεται στα αριστερά του πεδίου παιχνιδιού) θα αναδείξει την πληρωμή που αντιστοιχεί στο επιπεδο του πονταρισματος σας.
  • Για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή, πατήστε το κουμπί “Auto” στα δεξιά του εικονιδίου του μενού χάμπουργκερ.
  • Για τους παίκτες που προτιμούν τις χειροκίνητες περιστροφές, πατήστε το πράσινο πλήκτρο ‘Start' όταν είστε έτοιμοι.
  • Θυμηθείτε να παίζετε πάντα με υπευθυνότητα. Χρησιμοποιούμε λειτουργίες time-outs και αυτοαποκλεισμού, αλλά πρέπει να σταματήσετε αν σταματήσει η διασκέδαση.

Πόσα μίνι παιχνίδια μπόνους υπάρχουν στο Eugenio;

Υπάρχουν συνολικά 5 μίνι-παιχνίδια στο Eugenio. Το πρώτο, το παιχνίδι Show Bonus, είναι διαθέσιμο στο κύριο παιχνίδι και τα άλλα 4 είναι διαθέσιμα τυχαία κατά τη διάρκεια του κορυφαίου παιχνιδιού. Αυτά είναι τα παιχνίδια μπόνους Diver's, Sheep's, Bus και Occulist's, τα οποία προσφέρουν περισσότερα κέρδη προς την επιλογή του παίκτη.

Λαέρτης Βέργας
Συγγραφέας και ειδικός: Λαέρτης Βέργας
Επαφές:
Twitter: @LaertisVergas
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!