...

Παίξτε χωρίς να κατεβάσετε το Book of Ra Deluxe 2024

Laertis Vergas


Παίξτε τώρα

Περισσότερες πληροφορίες για τον κουλοχέρη Book of Ra Deluxe

🥇 Πάροχος παιχνιδιών Novomatic
🎲 Όνομα παιχνιδιού: Book of Ra Deluxe
💻 RTP 95.1%
💵 Ελάχιστο ποντάρισμα €: 0.5
💵 Μέγιστο ποντάρισμα €: 100

Το Book of Ra είναι ένας κουλοχέρης με 5 κυλίνδρους, 3 σειρές και 10 νικητήριες γραμμές. Στόχος του Book of Ra είναι να συγκεντρώσετε 5 ίδια σύμβολα σε μια νικητήρια γραμμή. 3 ή περισσότερα ίδια σύμβολα από αριστερά προς τα δεξιά οδηγούν σε πληρωμή. Το σύμβολο Book of Ra εμφανίζεται ως μπαλαντέρ και μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο σύμβολο για να δημιουργήσει έναν νικηφόρο συνδυασμό. 3 ή περισσότερα σύμβολα Book of Ra ενεργοποιούν επίσης ένα παιχνίδι δωρεάν περιστροφών.

Πώς να παίξετε το Book of Ra™ Deluxe;

Δεν χρειάζεστε πτυχίο αρχαιολογίας για να κερδίσετε σε αυτό το παιχνίδι του Θεού Ra! Απλά επιλέξτε το ποσό που θέλετε να ποντάρετε στο Book of Ra™ Deluxe και γυρίστε τους τροχούς !

Το Book of Ra deluxe είναι ο διάσημος βρετανικός online κουλοχέρης της Novomatic με 5 κυλίνδρους και 10 γραμμές πληρωμής. Τρία ή περισσότερα σύμβολα Book of Ra σε οποιαδήποτε θέση στους κυλίνδρους ενεργοποιούν ένα ειδικό παιχνίδι όπου ο παίκτης κερδίζει 10 δωρεάν περιστροφές με ειδικά σύμβολα επέκτασης. Ο εξερευνητής είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της πολυτελούς έκδοσης και, ως εκ τούτου, πληρώνει τα περισσότερα για το στοίχημά σας! Τρία από αυτά τα σύμβολα το ένα δίπλα στο άλλο στις γραμμές πληρωμής σε αυτόν τον κουλοχέρη Ra, πληρώνουν! Άλλα σύμβολα σε αυτόν τον κουλοχέρη με θέμα την Αρχαία Αίγυπτο περιλαμβάνουν τη μούμια, το άγαλμα, τον σκαραβαίο και άλλα σύμβολα καρτών – δείτε τον πίνακα κερδών για λεπτομέρειες σχετικά με τα σύμβολα και τη σημασία τους. Το πιο σημαντικό σύμβολο σε αυτόν τον κουλοχέρη είναι αναμφίβολα το βιβλίο του Ρα. Λειτουργεί τόσο ως σύμβολο Wild όσο και ως σύμβολο Scatter – μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα άλλα σύμβολα για να σχηματίσει νικηφόρους συνδυασμούς και ενεργοποιεί επίσης τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών για να αυξήσει τις πιθανότητες της νίκης!

Book of Ra Deluxe – Χαρακτηριστικά

Ο κουλοχέρης Book of Ra™ Deluxe από το Admiral Casino διαθέτει μια λειτουργία μπόνους δωρεάν περιστροφών η οποία ενεργοποιείται με την εμφάνιση τριών ή περισσότερων συμβόλων Book of Ra (Scatter). Όταν εμφανιστούν στους κυλίνδρους, απονέμονται 10 δωρεάν παιχνίδια, τα οποία παίζονται με το ίδιο επίπεδο πονταρίσματος όπως και κατά τη διάρκεια του γύρου ενεργοποίησης. Πριν ξεκινήσει η λειτουργία δωρεάν παιχνιδιών, ένα σύμβολο θα επιλεγεί τυχαία για να γίνει ένα ειδικό σύμβολο επέκτασης. Αυτό θα καλύψει όλες τις θέσεις στον κύλινδρο όταν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των δωρεάν παιχνιδιών.

Συχνές ερωτήσεις

Book of Ra Deluxe Slot: Πώς μπορώ να πάρω δωρεάν περιστροφές;

Αν βρείτε 3 ή περισσότερα βιβλία σε οποιονδήποτε κύλινδρο του κουλοχέρη Book of Ra, θα κερδίσετε 10 δωρεάν περιστροφές.

Κουλοχέρηδες Book of Ra deluxe: πώς μπορείτε να αποκτήσετε 3 βιβλία;

Για να κερδίσετε 3 ή περισσότερα βιβλία σε έναν κουλοχέρη Book of Ra, θα χρειαστείτε λίγη τύχη. Αλλά σε αντίθεση με άλλα σύμβολα, τουλάχιστον 3 βιβλία σε οποιαδήποτε θέση στους κυλίνδρους θα ενεργοποιήσουν ένα ειδικό παιχνίδι που θα σας χαρίσει 10 δωρεάν περιστροφές.

Λαέρτης Βέργας
Συγγραφέας και ειδικός: Λαέρτης Βέργας
Επαφές:
Twitter: @LaertisVergas
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!